Профорієнтаційний візит до МАУП

2019-11-25

/Files/images/nasha_gordst/МАУП.jpg

Вибір професії є одним з найважливіших, який кожна людина здійснює у своєму житті. Якщо при цьому зробити помилку – можна марно витратити кілька років власного життя і чималі гроші на навчання. Аби таких помилок не траплялося сьогодні в Україні існують центри, які покликані допомогти людині у виборі майбутньої професії за допомогою профорієнтаційного тестування.

Профорієнтація – це комплекс заходів, які спрямовані на ознайомлення людини з її здібностями й можливостями для того, щоб запропонувати обрати професію відповідно до її потреб і можливостей. Одним з таких є Центр психодіагностики та консультування Міжрегіональної Академії управління персоналом. Тож саме з метою визначення власної професійних нахилів у п’ятницю 22 листопада учні 9-11 класів Пухівської ЗОШ І-ІІІ ступенів відвідали даний центр МАУП.

Після проходження тестування відповідно до результатів школяр знатиме який обрати фах із урахуванням інтересів, здібностей та особистісних якостей, як підготуватися до ЗНО й на що варто звернути увагу, яку обрати спеціальність і спеціалізацію у виші, як правильно підібрати активізуючі й розвиваючі програми для подальшого особистісного розвитку.

/Files/images/nasha_gordst/МАУП3.jpg/Files/images/nasha_gordst/МАУП4.jpg/Files/images/nasha_gordst/МАУП2.jpg/Files/images/nasha_gordst/МАУП1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 202

Коментарi