• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Підготовка до відзначення Дня Конституції

Підготовка до відзначення Дня Конституції

2019-06-10

/Files/images/varenik/День_конституц1.jpg

В рамках місячника підготовки до відзначення Дня Конституції, у школі було проведено низку заходів. 5 червня діти відвідали краєзнавчий музей в м. Бровари, де екскурсовод провела для них урок під назвою «Мій край – моя історія жива».

/Files/images/varenik/День_конституц.jpg/Files/images/varenik/День_конституц2.jpg/Files/images/varenik/День_конституц3.jpg


Після чого, уже в стінах школи, діти займались виготовленням національних символів України з оригінальних матеріалів, таких, як наприклад гречка, рис чи гарбузове насіння.


/Files/images/varenik/День_конституц4.jpg/Files/images/varenik/День_конституц5.jpg/Files/images/varenik/День_конституц6.jpg/Files/images/varenik/День_конституц7.jpg



Також діти взяли участь у флешмобі «Діти України», в ході якого разом виконували пісню «Я, ти, він вона – ми єдина сім`я! Україна, моя країна!

/Files/images/bbloteka/День_конституц11-min.jpg/Files/images/bbloteka/День_конституц22-min.jpg



Пройшла святкова гра на тему української культури – "Українцями ми народилися". Діти відповідали на запитання і отримували мотиваційні призи за свої відповіді.

/Files/images/bbloteka/День_конституц333-min.jpg/Files/images/bbloteka/День_конституц44.jpg/Files/images/bbloteka/День_конституц555-min.jpg/Files/images/bbloteka/День_конституц661-min.jpg/Files/images/bbloteka/День_конституц777-min.jpg



Також для дітей було організовано невеличку екскурсію-урок краєзнавства, під назвою «Моє село – частинка України», де ознайомились з місцевими визначними місцями, таким як наприклад більш як 100-річний дуб, або ж так званий Комарівський місток.

Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi