Тиждень толерантності

2016-11-18

/Files/photogallery/786/DSC03844.JPG

З 14 по 18 листопада в школі проводився Тиждень толерантності, або, як називали його діти, Кольоровий тиждень. Кожен день домінував свій колір: у понеділок – зелений – колір життя; у вівторок – жовтий – колір сонця, достатку, щастя; у середу – білий – колір чистоти думок, почуттів, поступків: у четвер – блакитний – колір воли і світлого неба і у п’ятницю – червоний – колір любові.

Відкрився Тиждень загальношкільною лінійкою, під час якої психолог школи Вашук Ольга Валентинівна ознайомила з планом роботи, а учениця 10 класу Кабан Настя розповіла про те, що таке толерантність. В цей же день учні школи створили Квітку толерантності.

Вівторок – День щирих посмішок. З дітьми провели квест «Відшукай і порахуй смайлики». Діти нарахували 105 смайликів, які були прикріплені по всій школі.

У середу – День долоньки. Кожна дитина вирізала з паперу долоньку і написала на ній свої кращі якості. З таких маленьких долоньок створили спільну «Долоньку толерантності».

Четвер – день відкритості і відвертості. У класах пройшли бесіди, тестування, відверті розмови про дружбу і товаришування.

П’ятниця – День ввічливості. Цього дня діти створили Паркан ввічливих слів, написавши їх на великому плакаті.

Підсумкова лінійка показала, що наші діти вміють бути терплячими, добрими, цінувати один одного.

Кiлькiсть переглядiв: 1331

Коментарi