Стендовики підбивають підсумки

2016-11-16

Згідно з планом роботи КЗ «Броварський районний центр дитячої та юнацької творчості» БРР КО для участі у Відкритій виставці-конкурсі зі стендового моделювання до Бердичівського центру позашкільної освіти ім. О. Разумкова була відряджена команда гуртка «Історико-технічне стендове моделювання», який працює на базі Пухівської ЗОШ І-ІІІ ст. Даний конкурс є завершальним етапом роботи стендовиків України у 2016 році.

До складу команди, яка представляла Броварщину, увійшло 7 юних пухівчан, досвідчених «воїнів» у своїй віковій групі (вік до 13 років). Всього у міжрегіональному конкурсі-виставці взяло участь понад 200 моделей від 98 учасників з 11 міст України.

Особливістю дитячого конкурсу у Бердичеві є те, що тут визначається командна першість. Цьогоріч кубок переможця знову забрала команда клубу «Десна» з Броварів. Невелика тактична помилка залишила команду гуртківців з Броварщини за бортом перемог, а минулого року вони зайняли почесне 2 місце після Броварів

У особистій першості переможні дипломи отримали брати Богдан та Назар Вареники (4 перемоги), Марія Лисак, Максим Покидько, а Владислав Самохвал та Андрій Писаренко отримали дипломи учасників від клубу СМ «Штик».

Наприкінці цього заходу було проведено конференцію, де обговорювались нові Правила та Положення Всеукраїнського дитячого конкурсу-виставки, який буде проходити за підтримки МОН України у жовтні 2017 року в Центрі позашкільної освіти м. Луцька. Запрошення наша команда вже отримала і почала готуватись.

Постійна увага до технічної творчості молоді, її проблем з боку сільського голови Миколи Григоровича Труби та меценатів, які мешкають в с. Пухівка, надає можливість підтримувати молодіжну технічну творчість на належному рівні.

Мороз Валерій Петрович

Кiлькiсть переглядiв: 170

Коментарi