• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Участь у заході для дітей з особливими потребами

Участь у заході для дітей з особливими потребами

2018-12-03

/Files/images/Особливі.jpg

Сьогодні учні Пухівської ЗОШ взяли участь у заході, присвяченому дню дітей з особливими потребами, що проходив у будинку культури смт. Калинівки. Зі сцени лунали вітання – підбивалися підсумки районного конкурсу малюнків та поробок «Повір у себе». У рамках заходу також відбулися спортивні змагання, за які діти отримали цінні подарунки, майстер-клас з виготовлення ляльки-мотанки, малювання картин, аквагрим та ін. Присутніх дітлахів звеселила казка, яку майстерно показали учасники зразкового театру естрадної пісні «Маестро» КЗ БРР «Броварський районний будинок культури».

До створення святкового настрою дітям долучилися: центр соціальних служб для дітей, сім’є та молоді; Броварський районний центр творчості; представники Червоного хреста; управління соціального захисту населення; відділ культури Броварської РДА; КЗ БРР «Броварський РБК» та представники влади.

/Files/images/Особливі7.jpg/Files/images/Особливі4.jpg/Files/images/Особливі5.jpg/Files/images/Особливі6.jpg/Files/images/Особливі3.jpg/Files/images/Особливі1.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 219

Коментарi