Вечір зустрічі випускників

2018-02-03

/Files/images/vihovna_robota/DSC_0864.JPG

Чи не найхвилюючіше свято у школі – це Вечір зустрічі випускників минулих років. Цього року школа гостинно відчинила двері для тих, хто закінчив школу у 1968,1978, 1988, 1998 та 2008 роках. Їх радо зустрічали цьогорічні випускники та учителі.

Гості пройшли по школі, зайшли у свої класи, посиділи за партами. Усі відзначали, що за час від минулої зустрічі школа невпізнанно змінилася. З’явилися нові меблі, обладнання. «Приємно усвідомлювати, що школа з кожним роком молодіє», – говорили вони.

Розпочали вечір учителі та учні танцем «Рушники», а шкільний вальс переніс присутніх на власний випускний вечір. На концерті звучали і сучасні, і добре знайомі випускникам пісні. Усіх порадував своїм виступом шкільний «Лісапетний батальон».

Гості теж не були пасивними глядачами. Вони читали вірші, співали пісень. Так, випускники 1978 року Валентина Висоцька та Григорій Писаренко виконали «Гімн Пухівської школи», а випускники 2008 року Олександр Климась, Олександр Погорілий та Євгеній Бузмаков – пісню «Дитинство». Хвилююче звучали з уст випускниці 1968 року слова:

Зібрались «діти» сивочолі ,

Уже бабусі й дідусі ,

Зібрались тут, у першій школі,

На жаль , великий не усі.

Зібралися щоб пригадати

Той незабутній день і час,

Як ми дівчата і хлоп’ята

Прийшли уперше в перший клас.

Цей вечір надовго запам’ятається гостям і господарям свята.

Кiлькiсть переглядiв: 241

Коментарi