Перший урок 2017

2017-09-01

/Files/images/svyato_pershogo_dzvonika/DSC06064.JPG

Патріотичне виховання – один із пріоритетних напрямків виховної роботи у школі. Виховати свідомих громадян України – у цьому вбачають своє основне завдання наші учителі.

Перший урок 2017 – 2018 навчального року в Пухівській школі був присвячений найголовнішому у житті кожної людини – нашій Україні.

У початковій школі відбувся урок на тему «Україна на карті Європи». Дуже вдало вчителі вибрали форму проведення цього уроку – урок – квест. Діти з цікавістю виконували різні завдання на Станціях, поглиблювали свої знання про Україну як частину Європи. Робота в групах принесла свої результати: діти розглянули карту України, назвали її сусідів, згадали Державні і народні символи, видатних людей України. Біля стенда «Наші герої» діти ще раз згадали тих односельчан, які захищають територіальну цілісність нашої держави в наш такий нелегкий час.

У 6 – 7 класах пройшов урок на тему «Україна: кроки до Євросоюзу». Поряд із Державною символікою нашої держави діти познайомилися з символікою Євросоюзу. Учні разом з класними керівниками проаналізували, що вже зроблено нашою державою на шляху до Європи і що вони, як громадяни України, можуть зробити, щоб цей шлях було успішно пройдено.

На першому уроці старшокласники провели віртуальну подорож країнами Євросоюзу. «Коли знайомишся з якоюсь країною, вона стає тобі ніби ближчою, ніби аж ріднішою», – ділилися вони враженнями від уроку.

/Files/images/svyato_pershogo_dzvonika/DSC06053.JPG
/Files/images/svyato_pershogo_dzvonika/DSC06057.JPG
/Files/images/svyato_pershogo_dzvonika/DSC06069.JPG
/Files/images/svyato_pershogo_dzvonika/DSC06074.JPG
/Files/images/svyato_pershogo_dzvonika/DSC06080.JPG
/Files/images/svyato_pershogo_dzvonika/DSC06085.JPG
/Files/images/svyato_pershogo_dzvonika/DSC06060.JPG
/Files/images/svyato_pershogo_dzvonika/DSC06063.JPG
Кiлькiсть переглядiв: 188

Коментарi